Een Bachata workshop is een korte les aan het begin van een feest en kan worden geboekt voor een feest of bedrijfsdag.

Is een bachata workshop iets voor jou?
Natuurlijk is de Bachata workshop de absolute favoriet op Bachata NL! Veel mensen vinden Bachata een leuke dans, maar hebben weinig lessen gehad en dansen nog vrij beperkt Bachata. Daar moet verandering in komen! De Bachata wordt steeds populairder en het aantal Bachata dansers in Nederland stijgt. Des te meer reden om eens een workshop te boeken! De instructeurs van Bachata NL zijn zelf echte liefhebbers van deze dans. Omdat wij enkel onze zelfbedachte figuren doceren, voegt een workshop van Bachata NL echt wat toe aan uw dansrepertoire!

Hoe gaat het in zijn werk?
De workshop start met een warming-up, waarbij iedereen los van elkaar danst en de stemming wordt gezet door als groep de basispas en enkele draaien uit te voeren op heerlijke Bachata nummers.

Vervolgens wordt er tijd besteed aan voetenwerk. Dit kan voor mannen en vrouwen hetzelfde zijn, of verschillend. In het laatste geval leren de mannen dit van onze mannelijke instructeur terwijl de dames worden meegenomen door de vrouwelijke instructeur. Als de groep dit onder de knie heeft, wordt begonnen met het aanleren van een figuur. Dit wordt gedaan in een kring, waarbij telkens met een andere partner wordt gedanst.

Een workshop die past bij jouw wensen!
De workshop kan natuurlijk aangepast worden naar jouw wensen! Komt je met een groep waarvan het grootste deel nog nooit van Bachata heeft gehoord? Dan doen we het rustig aan. We besteden dan extra aandacht aan de basis die we vervolgens uitbreiden met een dansfiguur dat bestaat uit relatief eenvoudige passen die er wel erg leuk uit zien.
Wens je een workshop op een feest met veel ervaren dansers? Dan krikken wij het niveau wat omhoog! Hier komt voetenwerk aan te pas en een figuur dat past bij het niveau van de dansers.

Ben je geïnteresseerd in onze workshops, neem dan contact met ons op!