Jimmy

Oprichter Bachata NL & Dansinstructeur

Mijn eerste danspasjes zette ik bij Salsamore en al snel raakte ik verslaafd aan Salsa. Een uurtje les per week werden er al snel een stuk of vier. Al snel had ik door dat ik hier meer mee wilde doen, en besloot de salsa docenten opleiding te volgen, die ik overigens heb afgerond met een 10.

Op de salsafeesten kwam ik ook in aanraking met Bachata. Toen Troy en Jorjet – een van de beste Bachatakoppels ter wereld – in 2010 naar Nederland kwamen heb ik geen moment getwijfeld deel te nemen aan hun workshop. Sindsdien heb ik workshops en bootcamps gevolgd van de top van de wereld bij verschillende dansscholen en op festivals en congressen. Mijn passie voor Bachata is hierdoor alleen nog maar toegenomen.

Lisette Pool

Dansinstructrice

Dansen is een van mijn grootste passies. Toen ik een jaar of 6 was volgde ik al balletlessen en was ik vastberaden om mijn hart te volgen en dansdocent te worden.

Vanaf het eerste moment dat ik op de dansvloer stond tot aan de dag van vandaag geniet ik van het dansen. Niet alleen ben ik liefhebber van klassiek ballet, maar ook van de moderne dans en diverse latin dansen als Salsa, Bachata en Zouk. Dansen biedt voor mij niet alleen rust maar ook plezier en energie!

Met een solide klassieke dansachtergrond als basis en een intensieve training bij de top heb ik me diverse latin dansstijlen snel eigen kunnen maken. Nog steeds train ik dagelijks om mijn danstechniek naar een nog hoger level te brengen.

Wat je van ons kunt verwachten

Wij hebben onze handen letterlijk ineengeslagen en hebben samen een uniek dansreportoire ontwikkeld dat we graag met jullie delen in onze danslessen, workshops en bootcamps. Je leert van ons niet alleen diverse figuren die je kan dansen met iedereen, maar ook hoe jij los kan komen uit vaste patronen die je hebt geleerd. Techniek, creativiteit en muzikaliteit speelt hierbij een grote rol. In onze lessen vinden wij het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. In een gezellige omgeving kan jij namelijk het beste leren dansen!