*

7 People wrote to us:
 1. Ik heb als hulpheer mogen figureren bij de Bachata Beginners bootcamp. Jimmy’s ervaring als docent is terug te vinden in een gestructureerde lesopbouw en heldere uitleg.
  Lisette vult Jimmy goed aan met veel aandacht voor techniek en styling. Het tempo wordt aan de groep aangepast en er is veel persoonlijke aandacht.
  Er wordt les gegeven op zolder, de laminaatvloer danst prettig en de aan de wand gemonteerde spiegels zorgen voor feedback.
  De lunch wordt verzorgd en gezamenlijk in de woonkamer genuttigd hetgeen een gezellige sfeer creëert.
  Het was opvallend om te zien hoe goed er na twee dagen gedanst werd, zowel door de heren als de dames.


  3 april 2017
 2. Bachata bootcamp was super. Heel veel persoonlijke aandacht en goede sfeer!


  2 april 2017
 3. Super leuke en leerzame dagen gehad. Jimmy geeft echt op een fijne, duidelijke manier les. Ook van Lisette onwijs veel tips gehad voor de dames pas/styling. Wil je lessen in een kleine groep, meldt je dan zeker aan! Nogmaals dank Jimmy en Lisette.


  19 februari 2017
 4. Zeer leerzaam weekend, je krijgt veel persoonlijke aandacht om de technieken goed aangeleerd te krijgen. Voor echte beginners (geen ervaring) is het een goed begin om veel te leren in een weekend.


  19 februari 2017
 5. De bootcamp is zeer leerzaam en een hoop om mee aan de slag te gaan achteraf. Jimmy en Lisette geven heel leuk les en de sfeer was goed!
  Zelf had ik weinig ervaring met Bachata maar met deze Boot Camp heb ik de nodige tools geleerd om de dansvloer op te gaan tijdens feestjes.
  Bedankt Jimmy en Lisette!


  19 februari 2017
 6. Ingeschreven voor een beginner cursus bachata en meer dan een beginners cursus gekregen. Heel veel geleerd in een lekkere flow! Meer dan ik van een beginnerscursus had verwacht en met name de combinatie van verschillende stijlen is leuk. Ik kom zeker terug voor een vervolg cursus!!


  19 februari 2017
 7. Hele leuke beginners Boot Camp met kleine groepsgrootte. Er wordt goed op kleine details gelet, een vloeiend tempo. Van de diverse stijlen wordt iets meegegeven en je wordt niet overdreven overbeladen met informatie/figuren. Na twee dagen Boot Camp heb je voldoende figuren om op een dansavond te varieren. Gelijke verhouding man/vrouw.


  19 februari 2017