• Wanneer zijn er bootcamps?

  De geplande bootcamps kun je vinden op www.bachata.nl/bootcamps Hou deze pagina in de gaten om te kijken wanneer er bootcamps zijn. Gedurende het jaar wordt deze lijst aangevuld.

 • Kan ik mij zonder partner inschrijven?

  Ja, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een bootcamp. Wij streven naar een goede balans tussen leiders en volgers. Inschrijven met een partner is uiteraard wel mogelijk.

 • Wordt er gewisseld van partner tijdens de bootcamp?

  Het wisselen van partner is één van de beste manieren om goed te leren dansen.
  Op latinfeesten wissel je regelmatig van partner. Iedere danser volgt en leidt net wat anders.
  Tijdens de bootcamp bereiden we jullie hierop voor, door ook regelmatig te wisselen.

 • Wat voor kleding moet ik aan?

  Wij raden aan om comfortabele kleding te dragen tijdens de bootcamp. Sportkleding zou een goede keuze zijn.

  Tip: Heb je last van veel zweten? Neem dan, bijvoorbeeld een extra shirt mee.

 • Wat voor schoenen moet ik aan?

  Heren
  Voor de heren raden wij aan om latinschoenen te dragen, maar sneakers zijn ook prima.

  Dames
  Voor de dames raden wij aan om een dansschoen met een suede zool te dragen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt draaien. Met een sneaker is dit lastiger, doordat de zool stroef kan zijn. Een dansschoen is veel lichter dan een reguliere schoen en geeft meer steun aan de voeten, enkels en knieën.

  Tip: Neem een extra paar schoenen mee voor het geval dat je last van je voeten krijgt.

  Kijk voor dansschoenen op: www.salsaschoen.nl

 • Hoe kan ik inschrijven?

  Inschrijven kun je op www.bachata.nl/inschrijven

 • Hoe kan ik betalen?

  Door in te schrijven via de website krijg je van ons een bericht met de gegevens om te betalen.
  Binnenkort kun je bij ons ook betalen met iDeal.

 • Welke niveaus zijn er?

  Er zijn verschillende niveaus die je kunt volgen om je dansen steeds verder te verbeteren. Zo hebben we de bootcamps op de niveaus Beginners, Intermediate en Advanced. Op het niveau Intermediate zijn er 3 verschillende bootcamps: Intermediate 1, Intermediate 2 en Intermediate 3. Deze hoef je niet per se in dezelfde volgorde te volgen.

 • Op welk niveau moet ik inschrijven?

  Ben jij een beginner of wil jij klaargestoomd worden voor het Intermediate niveau, dan raden wij je aan om  de Bachata Beginners bootcamp te volgen. Binnen deze bootcamp wordt het fundament gelegd, dat je later kan uitbreiden met de Intermediate bootcamps.

  Voor de Intermediate bootcamps moet je voorkennis hebben van de vier verschillende danshoudingen, Dominicaans voetenwerk, Bachata Moderna en Bachata Sensual leading & following. Heb jij bij ons de Bachata Beginners bootcamp gedaan? Dan kun je sowieso meedoen aan één van de Intermediate bootcamps.

  Heb je advies nodig? Mail dan even naar info@bachata.nl

 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

  Gezien het beperkt aantal beschikbare plekken, moeten wij streng zijn als het gaat om het annuleren van jouw deelname aan een bootcamp. Dit betekent dat wij jouw afmelding per e-mail ten minste één week van tevoren moeten ontvangen. Vermeld hierbij jouw naam en voor welke bootcamp jij je wilt afmelden. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging van ons.

  Kan ik geld terugkrijgen?
  Omdat er voor de bootcamps kosten worden gemaakt, is het niet mogelijk om het bedrag terug te krijgen. Indien jij je tijdig hebt afgemeld, kun je gewoon meedoen aan de eerstvolgende bootcamp van jouw niveau. Hierover krijg je bericht nadat jij je hebt afgemeld.

  Kom je niet opdagen en heb je je ook niet afgemeld, dan kom je niet in aanmerking voor het kosteloos volgen van een vervangende bootcamp.

  Als jij je inschrijft voor een bootcamp, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Heb jij een andere vraag?

  Naam

  E-mail

  Jouw vraag