Wil jij Bachata leren dansen, dan zijn onze Bachata bootcamps echt iets voor jou! Ook als jij al Bachata ervaring hebt, ben je hier aan het juiste adres. Bachata NL organiseert jaarlijks diverse Bachata bootcamps op elk niveau, van beginners tot ver gevorderd. Tijdens de bootcamps brengen de docenten jouw dansniveau gegarandeerd naar een hoger level.

Geplande Bachata Bootcamps

Onderstaand vind je de bootcamp agenda van 2018/2019, deze lijst wordt gedurende het jaar aangevuld.

 • Zaterdag 26 jan: Bootcamp Bachata Beginners in één dag, Hoofddorp

Bootcamp Bachata Beginners in één dag!

Tijdens deze bootcamp wordt het fundament van jouw bachata dansen gelegd. We leren je de basispassen, draaien, body movements en meer om jouw bachata avontuur een goede start te geven. Je gaat naar huis met unieke dansfiguren waar je zelfverzekerd de dansvloer mee op kan! De behandelde lesstof staat gelijk aan een 10 weekse cursus.

Kosten: € 85,- per persoon.

Bootcamp Bachata Intermediate 1

De bootcamp is geschikt voor hen die al Bachata ervaring hebben of de beginners bootcamp bij Bachata NL hebben gevolgd. Tijdens deze bootcamp gaan we nog meer de diepte in. Je leert unieke dansfiguren die ook echt ‘leadable’ zijn! We gaan daarnaast werken aan jouw danstechniek en spelen met musicality en styling. Natuurlijk zal het voetenwerk daarbij niet ontbreken!

Kosten: € 85,- per persoon.

De voordelen op een rij

 • Je krijgt les van twee docenten, er is zowel een heer als dame aanwezig.
 • De docenten zijn ervaren en geven veel persoonlijke aandacht.
 • We werken in zeer kleine groepen, van maximaal 6 koppels.
 • Je krijgt één dag les van 12 tot 5 uur ’s middags.
 • Tijdens de bootcamp leer je unieke dansfiguren die je gelijk kunt toepassen op de dansvloer.
 • Na afloop mag je alle figuren filmen, zodat je thuis nog verder kunt oefenen.
 • Na deze bootcamp zal geen Bachata dans meer hetzelfde zijn!
Inschrijven

Schrijf je in voor de bootcamp

Over onze bootcamps

Een workshop is natuurlijk leuk, maar om echt je dansrepertoire uit te breiden, is wat meer nodig. Veel dansscholen in Nederland verzorgen nog geen goede Bachatalessen en focussen zich enkel op Salsa. Absoluut zonde! Want ook Bachata kun je zo basic of ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Wij organiseren bootcamps van verschillende niveaus: van complete beginners, tot zeer advanced! In een uur of drie leer je een hoop figuren en voetenwerk, die je dans een niveau hoger tillen. Ook wordt er gelet op techniek, styling en inspelen op de muziek (musicality).

De stijl waarin we lesgeven is een fusion van bachata stijlen. Hierdoor ben je straks in staat om echt op elk Bachata nummer te dansen, of dat nu Bachata Dominican, Moderna of Sensual is.

Welke Bachata bootcamp past bij jou?

Bachata Beginners in een dag

Tijdens deze bootcamp wordt het fundament van jouw bachata dansen gelegd. We leren je de basispassen, draaien, body movements en meer om jouw bachata avontuur een goede start te geven. Je gaat naar huis met unieke dansfiguren waar je zelfverzekerd de dansvloer mee op kan! De behandelde lesstof staat gelijk aan een 10 weekse cursus.

Bachata Intermediate

Deze bootcamp is geschikt voor hen die al Bachata ervaring hebben of de beginners bootcamp bij Bachata NL hebben gevolgd. Tijdens deze bootcamp gaan we nog meer de diepte in. Je leert unieke dansfiguren die ook echt ‘leadable’ zijn! We gaan daarnaast werken aan jouw danstechniek en spelen met musicality en styling. Natuurlijk zal het voetenwerk daarbij niet ontbreken!

Bachata Advanced

Deze Bachata bootcamp is speciaal voor de gevorderde Bachata danser, die snel oppikt en in korte tijd veel wil leren. De figuren, technieken en body movements zijn van hoog niveau en vereisen daarom veel van jou als danser. Je gaat geïnspireerd naar huis met een indrukwekkende aanvulling op jouw dansrepertoire.

Bachata Lady Styling

Deze bootcamp is speciaal voor de dames bedoeld. Je leert hier om met je hele lichaam te dansen. Mooie armbewegingen, sensuele body movements, isolations, voetenwerk en styling. We gaan daarnaast werken aan lichaamshouding, sierlijkheid en kwaliteit van jouw bewegingen. Er zullen elementen worden gehaald vanuit andere dansstijlen, waaronder ‘klassiek ballet’ en ‘modern’ om jouw danstechniek naar een hoger level te brengen.

Bachata Masterclass 

In de Masterclasses nemen we een steeds een ander aspect uit de Bachata dans onder de loop. Het thema en daarmee de invulling van deze bootcamp zal dus steeds anders zijn. Voorbeelden van themas zijn:

 • Bachata Breaks
 • Musicality
 • Creativity
 • Dips and tricks
 • Dominican Footwork
Inschrijven

Schrijf je in voor de bootcamp

Ingeschreven, wat nu?

U ontvangt binnen 24 uur een e-mail met daarin alle informatie m.b.t. de bootcamp (adres, betaalgegevens, parkeren, etc.) Let op: Het kan zijn dat deze e-mail in uw ongewenste e-mailfolder terechtkomt. Kijk ook even daar voor de zekerheid.

Bachata dansen | Bachata lessen | Bachata bootcamps | Dansbootcamps | Danslessen | Snel Bachata leren

Cursisten beoordeling
Beoordeling
4.5 based on 29 votes
Organisatie
Bachata NL
Product
Bachata Bootcamp in één dag
Kosten
EUR 85
Beschikbaarheid
Available in Stock