Let op: dit feest heeft al plaatsgevonden. Het was ontzettend gezellig en met bijna 1300 man binnen moest zelfs een extra zaal worden opengegooid. Onze workshop Bachata werd vol enthousiasme ontvangen, zowel door de organisatie als door de deelnemers. Sommigen van hen hebben aangegeven binnenkort bij ons een bootcamp te komen volgen. Wil jij dat ook? Hou dan de bootcamppagina in de gaten voor de data!

Workshop Bachata Intermediate door Jimmy & Nienke van Bachata.NL

Ted Plaate, organisator van Exotic Events, staat bekend om zijn grote feesten. Meerdere zalen, veel DJ’s, goede workshops en een goede sfeer. En speciaal voor zijn verjaardag krijgen jullie hetzelfde dit keer allemaal… gratis!

Wij – Jimmy & Nienke van Bachata.NL – hebben er ontzettend veel zin in deze avond af te trappen met een workshop Bachata Intermediate van 21.15-22.00 uur. We hebben een fantastisch figuur voor jullie in petto. Na onze workshop volgt een workshop Kizomba Intermediate door Dancamore’s Glen & Khristy (22.15-23 uur).

Na de workshops gaat het feest van start in twee zalen. In de Bachata zaal draaien DJ’s Marlon, Tinta, Latin Mania, Jack en King Santos hun beste Bachata’s en Afromix. In de Salsa zaal draaien DJ’s Galak, Gerald & Gilly hun beste Salsa’s en Latinmix.

Wat?                    Birthday Party Ted Plaate
Wanneer?          Zaterdag 30 augustus 2014
Waar?                 Het Vechthuis, Jagerskade 13 Utrecht
Hoe laat?            21.00 uur. Wees op tijd voor onze gratis Bachata workshop!

Ted

Kom naar dit grote, gratis feest en vier Ted’s verjaardag met ons!

See you at the workshop!

Categoryblogs, Events
Write a comment:

*

Your email address will not be published.