SummerHet is een heerlijke zomer! Nu geeft Bachata me altijd al een zomers gevoel, maar dit weer smeekt er gewoon om! Vandaar dat ik bij deze besluit mijn Bachata zomer top 10 met jullie te delen. Zodat iedereen net zoveel van dat heerlijke Bachata gevoel kan genieten als ik.

1. Raulin Rodriguez – Popurri
2. Grupo Extra – Te Amo Tanto Bachata Version
3. Prince Royce – Darte un Beso
4. Xtreme – Through that Window
5. Yunel Cruz – Dominicanita
6. Kewdy de los Santos – En un Solo Dia
7. Romeo Santos, Anthony Santos, Raulin Rodriguez, Luis Vargas – Debate de 4
8. Luis Miguel del Amargue – Telefono Ocupado
9. Joan Soriano – Donde Estara Esa Mujer
10. Zacarias Ferreia – Mañana en tu Olvido

Nou is het punt dat mijn top tien héél erg wispelturig is. Want wil ik romantisch of bitter? Authentiek Dominicaans of modern romantisch? Eén ding is zeker, deze lijst bevat voor ieder wat wils!  En bij deze nodig ik jullie uit om te reageren op dit bericht met jullie favoriete zomer Bachata’s! Je favoriet uit de lijst, of juist degene die je nog mist…

Fijne zomer allemaal!
~ Nienke

Top10

 

Categoryblogs, Community, Featured
Write a comment:

*

Your email address will not be published.