Deze zomer staan er supersnelle zomer bootcamps  op het programma!
In één weekend behandelen we een volledige cursus Bachata!

Zomerbootcamp Bachata Beginners

Data: 19 & 20 juli en 16 & 17 augustus – Hoofddorp

Jimmy & Nienke 7Tijdens 2-daagse zomerbootcamp combineert de bootcamp Beginners 1 t/m 3. Allereerst wordt er aandacht besteed aan geschiedenis van de Bachata, de verschillende instrumenten waar de band uit bestaat en de verschillende Bachata basispassen. Vervolgens is het tijd om met je partner aan de slag te gaan. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende danshoudingen en leiden/volgen. Wanneer we dit onder de knie hebben, gaan we aan de slag met figuren en voetenwerk. Aan het eind van de zomerbootcamp zul je je erover verbazen hoeveel je al kunt! Niet alleen wat op en neer geschuifen, nee… al echt een hele mooie dans die zeker niet onderdoet voor de meeste Bachata dansers! Wij geven les in een mix van alle stijlen Bachata, zowel authentiek Dominicaans als het modernere Bachata Romantica.

Zomerbootcamp Bachata Intermediate

Data: 3 & 4 augustus en 30 & 31 augustus – Hoofddorp

Kun jij al behoorlijk goed Bachata dansen en wil je je repertoire flink uitbreiden? Dan is de zomerbootcamp Bachata Intermediate perfect voor jou! Je leert veel mooie, originele figuren die allemaal ‘leadable’ zijn: je kunt ze dansen met iedereen. Naast de figuren leer je ook veel  indrukwekkend voetenwerk zodat je ook goed op de Dominicaanse Bachata uit de voeten kan. Wanneer je deze zomerbootcamp hebt afgerond, heb je alle tools om een fantastische Bachata te dansen

Zomerbootcamps

Wat krijg je?
  • Twee dagen les van 11.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags.
  • Een lunch met brood, beleg, vers fruit, groeten en wat te drinken
  • Elk uur een korte pauze met een drankje naar keuze
  • Een Bachata CD met al onze favoriete lesnummers
  • Les van ervaren instructeurs
  • Een heerlijk, leerzaam weekend met een gezellige groep!

Kosten: € 110,- per persoon/€ 200,- per koppel

Inschrijven? Klik hier!

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@bachata.nl

Categoryblogs, Community, Featured
Write a comment:

*

Your email address will not be published.