StevensSteakhouseKleinEnkele maanden geleden interviewden wij Jorge Contreras, mijn favoriete Bachatero allertijden! (Klik hier voor het interview). Voor het vierde jaar organiseerde hij de Bachata contest in Steven’s Steak House. En deze wedstrijd is er niet zomaar een… de deelnemers zijn professionele koppels van het hoogste kaliber!

Ook dit jaar was het fantastisch. Zie hieronder het filmpje van de hele wedstrijd!

Dit jaar wonnen Alejandro Rey en zijn partner Zulmara Torres de eerste plaats. Alejandro, die in 2010 ook al won met zijn toenmalige partner Kathy Reyes (zie filmpje hieronder), is uitvinder van de Bachata Urbana stijl en mede-eigenaar van Steps of Gold Dance Studio in Santa Fe Springs, Californië, USA. Zulmara Torres werd samen met haar Salsa partner Abel Peño drievoudig Salsa World Champion. Sinds februari van dit jaar dansen Alejandro en Zulmara samen hun Bachata show.

Categoryblogs, Community
Write a comment:

*

Your email address will not be published.