Het is zover. De King of Bachata, Romeo Santos, brengt 25 februari zijn nieuwe album uit!
romeo santos klein

Na succesvolle jaren als lead singer van de Bachata groep Aventura, bracht Romeo Santos op 9 mei 2011 zijn eerste solo album uit, Formula, Vol.1. Het album werd meteen een grote hit, en vooral de nummers You en Promise stonden hoog in de hitlijsten wereldwijd.

Nu, bijna drie jaar verder, staat het weer te gebeuren: het nieuwe album komt eraan! Formula, Vol.2 wordt 25 februari released. Naast Romeo zelf zullen ook artiesten Nicky Minaj, Marc Anthony, Carlos Santana, Tego Calderón en comedian Kevin Hart op het album te horen zijn. Eén van de nummers van het album werd afgelopen week al gereleased. Op dit nummer, Odio, is naast Romeo ook rapper Drake te horen. Ook het eerder uitgebrachte nummer Propuesta Indecente staat op het nieuwe album.

Categoryblogs, Community
Write a comment:

*

Your email address will not be published.