Benelux

In 2014 vindt in Madrid de Bachata World Championships for Teams plaats waarin ’s werelds beste Bachata teams het tegen elkaar op zullen nemen. Echter moeten die teams natuurlijk eerst worden geselecteerd!

Dat gebeurt op 18 januari 2014 in Brussel. Bachata teams vanuit Nederland, België en Luxemburg nemen het tegen elkaar op. Het winnende team mag de Benelux vertegenwoordigen op het Bachata World Championship van 15 februari. Zij krijgen 500 euro aan kosten vergoed voor hun reis naar Madrid en in Madrid kunnen zij ook nog eens € 5000,- winnen!

Echter is dit event niet alleen leuk voor de teams, ook voor alle andere dansers! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende workshops van: Alex & Laura (Spanje), Fadi Fusion (Spanje), Julien Parker (Frankrijk), Kizomba Mani (Nederland), Khalid & Noemi (België) en Mike O. (België). Deze workshops vinden plaats tussen 19.00 en 22.00 uur.

Om 21.00 uur start het feest. In zaal 1 worden Salsa & Bachata gedraaid en voor Kizomba & Semba kun je terecht in zaal twee. Dit feest gaat door tot 03.00 uur. Om 23.00 uur start de wedstrijd en mogen alle deelnemende Bachata teams hun choreografie laten zien.

En voor ons – Jimmy en Nienke – is deze avond extra speciaal. Onze Bachata show gaat namelijk deze avond in première!

Categoryblogs, Events
Write a comment:

*

Your email address will not be published.