500 likes ws kleinDe vijfhonderste like is binnen!

Wij zijn ontzettend blij om te zien dat onze facebookpagina in zo’n korte tijd zo hard gegroeid is. Wij blijven ons best doen om zoveel mogelijk leuke acties, info, interviews, filmpjes en nog veel meer met jullie te delen!

Om onze 500-ste like te vieren, geven wij een gratis workshop voor 2 personen (1 uur) weg aan een van onze facebook leden, als bedankje voor alle statussen, video’s en interviews die zij leuk vond en voor het geven van leuke reacties: Christa Kraayeveld, gefeliciteerd! Stuur even een e-mailtje naar info@bachata.nl voor de details.

Heb je tips voor de site of de facebookpagina? Wil je ons laten weten wat je leuk vindt of juist niet? Weet je een leuke toevoeging aan de site? Laat het ons weten en reageer op dit bericht! Wij zijn blij met de feedback.

500 likes ws

Categoryblogs, Community
Write a comment:

*

Your email address will not be published.