Bachata voor kids. Jazeker, je leest en ziet het goed. Bachata in Sesamstraat. Niet in de Nederlandse versie, maar gewoon in de best bekeken Sesamstraat, namelijk Sesame Street.

Romeo Santos’ hit Propuesta Indecente staat momenteel op nummer 1 in Amerika. Billboard Hot Latin Songs en Latin Airplay charts (10 okt 2013). We zien in Sesame Street een Romeo Santos die Elmo door middel van een liedje helpt om nieuwe vrienden te maken die Spaans spreken. De song heet Quiero Ser Tu Amigo (vertaling: I want to be your friend/Ik wil jouw vriend worden).

Als je een Romeo Santos fan bent, zul je nog meer van hem gaan houden zodra je hem met Elmo ziet. En als je nooit hebt gesnapt wat er zo spectaculair aan Romeo Santos is, zijn verschijning in Sesamstraat brengt je misschien iets dichterbij.

Categoryblogs, Community
Write a comment:

*

Your email address will not be published.