Geen enkele Bachatera kan zonder dansschoenen! Deze schoenen combineren het gemak van een sneaker met de klasse van een hoge hak. Verder zijn er nog enkele voordelen:

  • Salsaschoenen zitten dichter op de voet. Er is weinig ruimte voor je voet om te schuiven binnen de schoen, waardoor je minder snel last krijgt van blaren.
  • Salsaschoenen hebben een verstevigde brug in de zool.
  • In tegenstelling tot normale schoenen hebben salsaschoenen een suède zool. Deze is glad genoeg om comfortabel te kunnen draaien, maar niet zo glad dat je snel uitglijdt.
  • De binnenzool en hak zorgen voor demping van geluid, dus geen geklik op de dansvloer!
  • Salsaschoenen hebben een zacht, verend voetenbed dat zorgt voor meer comfort. Ook hebben salsaschoenen een breed uitlopende hak, wat ondanks de hoogte van de schoen, zorgt voor stabiliteit.

Zelf heb ik als Bachatera al twee paar versleten en nu ben ik bezig aan paar drie, vier en vijf. Eén paar is namelijk niet meer genoeg voor mij, ik wil kunnen variëren!

Wil je zeker weten dat jouw salsaschoenen perfect passen en ben je bereid daar wat meer voor te betalen? Ga dan eens langs een dansschoenenwinkel. Deze zijn vaak te vinden in de grotere Nederlandse steden.

SalsaSchoenWil je liever vanuit huis jouw schoenen bestellen? Kijk dan eens op een van de vele websites die dansschoenen aanbieden. Een fijne website is www.salsaschoen.nl. Zij hebben een groot assortiment dames en heren schoenen, rekenen geen verzendkosten en als de schoenen niet passen, stuur je ze gewoon terug!

 

_

Categoryblogs, Community
Write a comment:

*

Your email address will not be published.