HollandBachataFestival2013

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Club Fiera het Holland Bachata Festival. Na het succes van voorgaande jaren bestaat het festival dit jaar uit twee workshopdagen en maarliefst vier feesten!

Donderdag 29 augustus markeert de start van het festival met een gratis Pre-Party op het Westergasterras in Amsterdam. Om 21.00 uur is hier een workshop Bachata en op het feest wordt de muziek verzorgd door DJ El Che en DJ Bripa.

Vrijdag 20 september is volgende Pre-Party aan de beurt, in Event Centre Fokker in Hoofddorp waar ook de rest van het festival plaats zal vinden. Ook deze avond is er een Bachata workshop (21.15 uur) gevolgd door een feest in twee zalen. In de Bachatazaal speelt DJ Latin Mania, in de Salsazaal DJ Bripa. Het feest is van 21.00 tot 03.00 uur en entree bedraagt € 10,-.

De volgende dag begint het festival echt. Overdag kun je van 10.30 tot 17.00 uur terecht bij workshops van de absolute top van Nederland en enkele internationale instructeurs. ’s Avonds is er een feest in drie zalen met DJ’s Willy, El Che en Bripa. Het feest duurt van 21.00 tot 04.00 uur en kost € 15,- om bij te wonen.

Zondag 22 september is de laatste dag van het festival. Ook deze dag zijn er vele workshops (van 11.30 tot 18.00 uur) en wordt de avond afgesloten met een feest. Om 21.00 uur is er een Bachata workshop en vervolgens draaien DJ Rafael en DJ Bripa (in één zaal) hun beste Bachata en Salsanummers. Het feest duur van 22.00 tot 03.00 en entree bedraagt € 10,-.

Mis deze kans niet om je Bachatakennis eens flink op te schroeven. Kijk voor de aanwezige instructeurs en prijzen op www.hollandbachatafestival.nl.

 

_

Categoryblogs, Events
Write a comment:

*

Your email address will not be published.